Upsellen met Coca-Cola
In deze training gaan we ontdekken hoe je gasten kunt stimuleren om bij hun maaltijd te kiezen voor een (grote)...
Volg training
399
5 minuten
Royal Bliss: 1 flesje, 3 serves
Wist je dat 15,2% van de gasten bereid is meer te betalen voor een perfect geserveerd drankje?
Volg training
2.854
5 minuten
Omgaan met klachten
Is er een keer iets niet naar wens bij de gast? Zo los je dit op!
Volg training
1.048
5 minuten
Het afscheid
Na deze training ben jij de master in uitzwaaien.
Volg training
553
5 minuten
Uitserveren
Er zijn verschillende technieken voor het uitserveren van gerechten en drankjes
Volg training
661
5 minuten
De bestelling
Hoe zit het met jouw skills voor het opnemen van een bestelling?
Volg training
653
5 minuten
Het ontvangst
Dat ene moment dat iemand bij jou de drempel overstapt is hét moment waarop jij mag shinen.
Volg training
680
5 minuten
Het optimale zomerterras
Tijdens deze training ga je leren hoe je het terras efficiënt kunt opzetten, en hoe je je gasten op een...
Volg training
355
Fuze Tea serves
Ontdek Fuze Tea en leer welke serves je ermee kan maken!
Volg training
706
5 minuten
Gastvrijheid
Zijn jouw gastvrije skills al helemaal on point?
Volg training
1.951
5 minuten
Horeca Trends
We nemen je mee in alles wat je kan verwachten in het jaar 2023 in de horeca.
Volg training
431
Upsellen met tafelwater
Tafelwater is toch hetzelfde als al het andere water? Daar vergis je je in!
Volg training
571
5 minuten
Geen suiker, geweldige smaak
Wist je dat 1 op de 4 gasten altijd suikervrij drinkt én dat de vraag naar smaak blijft groeien?
Volg training
7.157
10 minuten
PERFECT SERVES
Deze module neemt je mee in de ‘why and how’ van de perfect serve. Ben jij klaar om een expert...
Volg training
754
5 minuten
(Online) menukaarten
Zo word jij een echte kenner op het gebied van (digitale) menukaarten!
Volg training
399
Online zichtbaarheid
Maar liefst 75% van de gasten in NL geeft aan dat social media invloed heeft op hun restaurantkeuze.
Volg training
304
Meal delivery
In deze module leer je meer over het starten of uitbreiden van maaltijdbezorging waarmee je je omzet kan verhogen.
Volg training
202
Klimaat neutraal bedrijf
Hoe word je een klimaat neutraal bedrijf?
Volg training
232
5 minuten
Sociale Hygiëne
Wat doe je als een gast dronken, agressief of gewelddadig wordt? Dat leer je onder andere in de cursus Sociale...
Volg training
706
Heritage of soda en stills
Met deze module duiken wij in de wereld en rijke geschiedenis van Soda’s & Stills!
Volg training
226
5 minuten
Allergenen
Wat zijn allergenen en waarom het zo belangrijk is om erop te letten!
Volg training
511
5 minuten
Algemene kennis eten
Paniek! Wat staat er eigenlijk allemaal op de kaart?
Volg training
444
5 minuten
Algemene kennis dranken
Wat is jouw go-to drankje?
Volg training
600
5 minuten
Opslag en houdbaarheid
Na ontvangst van de ingrediënten en producten ligt de verantwoordelijkheid bij jou.
Volg training
305
Temperatuur beheersing
Door het verhitten en afkoelen van eten kunnen bacteriën zich snel vermenigvuldigen.
Volg training
251
De rekening
Je gast gaat jou en je collega’s betalen voor alle zorg.
Volg training
276
5 minuten
Koffie thee & dessert
Tijd voor het after dinner moment!
Volg training
245
5 minuten
Debrasseren
Tijd om je afruim skills uit de kast te toveren!
Volg training
1.909
5 minuten
De kaart
Alleen de kaart afgeven is natuurlijk echt not done. Maar wat dan wel?
Volg training
264
5 minuten
Dranken serveren
Heb jij de skills om dranken te serveren als een pro?
Volg training
371
5 minuten
De reservering
Jij staat er klaar voor om de juiste informatie tot in de puntjes te noteren.
Volg training
314
5 minuten
Win-win
In deze training komen alle voordelen van upselling en cross selling aan bod. Spoiler alert: iedereen heeft er wat aan!
Volg training
375
5 minuten
Upselling
In deze training leer je meer over de kunst van upselling!
Volg training
942
5 minuten
Cross selling
Na deze training ben je een pro op het gebied van cross selling!
Volg training
543
5 minuten
Up- en cross-selling tips
Daar wil jij toch ook een master in worden?
Volg training
430
5 minuten
Bier tappen
Alles over bier tappen, schenken én uitserveren van bier. Leer hier de basics!
Volg training
492
5 minuten
Leeg ook waardevol
Verpakkingen heb je voor verschillende doeleinden nodig. Maar hoe zorg je er voor dat dit klimaat bewust is?
Volg training
267
5 minuten
This is forward
Wij willen werken aan een gezonde en groenere toekomst!
Volg training
179
5 minuten
Do’s & don’ts
Als gasten happy zijn met de service, komen ze sneller terug.
Volg training
368
5 minuten
Non-verbaal
Ook al zeg je niets, je doet het toch! Communicatie gaat non-stop door.
Volg training
374
5 minuten
Een goed gesprek
Ben jij ook zo’n fan van LSD? Nee, niet de drug!
Volg training
371
5 minuten
Communicatiemodel
In het uitwisselen van informatie spelen vijf zaken een grote rol.
Volg training
230
5 minuten
Communicatie
Klachten kunnen voorkomen worden door goed te communiceren met je gasten. Door deze simpele tips & tricks voorkom jij misverstanden.
Volg training
226
5 minuten
The Basics
Laat zien dat jij hét visitekaartje bent van de zaak waar je voor werkt!
Volg training
1.481
5 minuten