Omgaan met klachten
Is er een keer iets niet naar wens bij de gast? Zo los je dit op!
Volg trainingHet afscheid
Na deze training ben jij de master in uitzwaaien.
Volg trainingUitserveren
Er zijn verschillende technieken voor het uitserveren van gerechten en drankjes
Volg trainingDe bestelling
Hoe zit het met jouw skills voor het opnemen van een bestelling?
Volg trainingHet ontvangst
Dat ene moment dat iemand bij jou de drempel overstapt is hét moment waarop jij mag shinen.
Volg trainingHet optimale zomerterras
Tijdens deze training ga je leren hoe je het terras efficiënt kunt opzetten, en hoe je je gasten op een...
Volg trainingRoyal Bliss: new look & better taste
In deze training ontdek jij de wereld van Royal Bliss en de upgrade die het merk heeft doorgemaakt.
Volg trainingFuze Tea serves
Ontdek Fuze Tea en leer welke serves je ermee kan maken!
Volg trainingGastvrijheid
Zijn jouw gastvrije skills al helemaal on point?
Volg trainingHoreca Trends
We nemen je mee in alles wat je kan verwachten in het jaar 2023 in de horeca.
Volg trainingUpsellen met tafelwater
Tafelwater is toch hetzelfde als al het andere water? Daar vergis je je in!
Volg trainingGeen suiker, geweldige smaak
Wist je dat 1 op de 4 gasten altijd suikervrij drinkt én dat de vraag naar smaak blijft groeien?
Volg trainingCoca-Cola Zero Sugar Cherry
Flavours en No Sugar dranken worden steeds populairder binnen het frisdrank segment.
Volg trainingPERFECT SERVES
Deze module neemt je mee in de ‘why and how’ van de perfect serve. Ben jij klaar om een expert...
Volg training(Online) menukaarten
Zo word jij een echte kenner op het gebied van (digitale) menukaarten!
Volg trainingOnline zichtbaarheid
Maar liefst 75% van de gasten in NL geeft aan dat social media invloed heeft op hun restaurantkeuze.
Volg trainingMeal delivery
In deze module leer je meer over het starten of uitbreiden van maaltijdbezorging waarmee je je omzet kan verhogen.
Volg trainingKlimaat neutraal bedrijf
Hoe word je een klimaat neutraal bedrijf?
Volg trainingSociale Hygiëne
Wat doe je als een gast dronken, agressief of gewelddadig wordt? Dat leer je onder andere in de cursus Sociale...
Volg trainingHeritage of soda en stills
Met deze module duiken wij in de wereld en rijke geschiedenis van Soda’s & Stills!
Volg trainingAllergenen
Wat zijn allergenen en waarom het zo belangrijk is om erop te letten!
Volg trainingAlgemene kennis eten
Paniek! Wat staat er eigenlijk allemaal op de kaart?
Volg trainingAlgemene kennis dranken
Wat is jouw go-to drankje?
Volg trainingOpslag en houdbaarheid
Na ontvangst van de ingrediënten en producten ligt de verantwoordelijkheid bij jou.
Volg trainingTemperatuur beheersing
Door het verhitten en afkoelen van eten kunnen bacteriën zich snel vermenigvuldigen.
Volg trainingDe rekening
Je gast gaat jou en je collega’s betalen voor alle zorg.
Volg trainingKoffie thee & dessert
Tijd voor het after dinner moment!
Volg trainingDebrasseren
Tijd om je afruim skills uit de kast te toveren!
Volg trainingDe kaart
Alleen de kaart afgeven is natuurlijk echt not done. Maar wat dan wel?
Volg trainingDranken serveren
Heb jij de skills om dranken te serveren als een pro?
Volg trainingDe reservering
Jij staat er klaar voor om de juiste informatie tot in de puntjes te noteren.
Volg trainingWin-win
In deze training komen alle voordelen van upselling en cross selling aan bod. Spoiler alert: iedereen heeft er wat aan!
Volg trainingUpselling
In deze training leer je meer over de kunst van upselling!
Volg trainingCross selling
Na deze training ben je een pro op het gebied van cross selling!
Volg trainingUp- en cross-selling tips
Daar wil jij toch ook een master in worden?
Volg trainingBier tappen
Alles over bier tappen, schenken én uitserveren van bier. Leer hier de basics!
Volg trainingLeeg ook waardevol
Verpakkingen heb je voor verschillende doeleinden nodig. Maar hoe zorg je er voor dat dit klimaat bewust is?
Volg trainingThis is forward
Wij willen werken aan een gezonde en groenere toekomst!
Volg trainingDo’s & don’ts
Als gasten happy zijn met de service, komen ze sneller terug.
Volg trainingNon-verbaal
Ook al zeg je niets, je doet het toch! Communicatie gaat non-stop door.
Volg trainingEen goed gesprek
Ben jij ook zo’n fan van LSD? Nee, niet de drug!
Volg trainingCommunicatiemodel
In het uitwisselen van informatie spelen vijf zaken een grote rol.
Volg trainingCommunicatie
Klachten kunnen voorkomen worden door goed te communiceren met je gasten. Door deze simpele tips & tricks voorkom jij misverstanden.
Volg trainingThe Basics
Laat zien dat jij hét visitekaartje bent van de zaak waar je voor werkt!
Volg training