Horeca Trends
We nemen je mee in alles wat je kan verwachten in het jaar 2023 in de horeca.
Meer bekijken(Online) menukaarten
Zo word jij een echte kenner op het gebied van (digitale) menukaarten!
Meer bekijkenOnline zichtbaarheid
Maar liefst 75% van de gasten in NL geeft aan dat social media invloed heeft op hun restaurantkeuze.
Meer bekijkenMeal delivery
In deze module leer je meer over het starten of uitbreiden van maaltijdbezorging waarmee je je omzet kan verhogen.
Meer bekijkenSociale Hygiëne
Wat doe je als een gast dronken, agressief of gewelddadig wordt? Dat leer je onder andere in de cursus Sociale...
Meer bekijkenAlgemene kennis eten
Paniek! Wat staat er eigenlijk allemaal op de kaart?
Meer bekijkenAlgemene kennis dranken
Wat is jouw go-to drankje?
Meer bekijkenOpslag en houdbaarheid
Na ontvangst van de ingrediënten en producten ligt de verantwoordelijkheid bij jou.
Meer bekijkenTemperatuur beheersing
Door het verhitten en afkoelen van eten kunnen bacteriën zich snel vermenigvuldigen.
Meer bekijkenSchoonmaken
Zou jij op een vieze bar willen leunen? Nee toch?
Meer bekijkenSo fresh, so clean
Persoonlijke hygiëne is een must in de horeca.
Meer bekijkenHACCP
Als je geen idee hebt wat HACCP betekent, geen zorgen!
Meer bekijken