Train nu gratis jouw horeca skills én win gave prijzen
Hier leer je, gratis en in korte trainingen, álles van de basics in gastvrijheid tot het maken van de lekkerste cocktails. Start nu!
Een greep uit onze trainingen
- Alle
- Algemeen
- Duurzaamheid
- Gastvrijheid
- Productkennis
- Up & cross selling
- 🔴 Horeca
Upsellen met Coca-Cola
In deze training gaan we ontdekken hoe je gasten kunt stimuleren om bij hun maaltijd te kiezen voor een (grote) Coca-Cola, door middel van up- en cross-selling technieken.
Royal Bliss: 1 flesje, 3 serves
Wist je dat 15,2% van de gasten bereid is meer te betalen voor een perfect geserveerd drankje?
Uitserveren
Er zijn verschillende technieken voor het uitserveren van gerechten en drankjes
Het ontvangst
Dat ene moment dat iemand bij jou de drempel overstapt is hét moment waarop jij mag shinen.
Het optimale zomerterras
Tijdens deze training ga je leren hoe je het terras efficiënt kunt opzetten, en hoe je je gasten op een professionele manier kunt bedienen.
Horeca Trends
We nemen je mee in alles wat je kan verwachten in het jaar 2023 in de horeca.
Upsellen met tafelwater
Tafelwater is toch hetzelfde als al het andere water? Daar vergis je je in!
Geen suiker, geweldige smaak
Wist je dat 1 op de 4 gasten altijd suikervrij drinkt én dat de vraag naar smaak blijft groeien?
PERFECT SERVES
Deze module neemt je mee in de ‘why and how’ van de perfect serve. Ben jij klaar om een expert te worden op dit gebied?
(Online) menukaarten
Zo word jij een echte kenner op het gebied van (digitale) menukaarten!
Online zichtbaarheid
Maar liefst 75% van de gasten in NL geeft aan dat social media invloed heeft op hun restaurantkeuze.
Meal delivery
In deze module leer je meer over het starten of uitbreiden van maaltijdbezorging waarmee je je omzet kan verhogen.
Sociale Hygiëne
Wat doe je als een gast dronken, agressief of gewelddadig wordt? Dat leer je onder andere in de cursus Sociale Hygiëne.
Heritage of soda en stills
Met deze module duiken wij in de wereld en rijke geschiedenis van Soda’s & Stills!
Opslag en houdbaarheid
Na ontvangst van de ingrediënten en producten ligt de verantwoordelijkheid bij jou.
Temperatuur beheersing
Door het verhitten en afkoelen van eten kunnen bacteriën zich snel vermenigvuldigen.
De reservering
Jij staat er klaar voor om de juiste informatie tot in de puntjes te noteren.
Win-win
In deze training komen alle voordelen van upselling en cross selling aan bod. Spoiler alert: iedereen heeft er wat aan!
Leeg ook waardevol
Verpakkingen heb je voor verschillende doeleinden nodig. Maar hoe zorg je er voor dat dit klimaat bewust is?
Communicatie
Klachten kunnen voorkomen worden door goed te communiceren met je gasten. Door deze simpele tips & tricks voorkom jij misverstanden.
Snelle Skills meets
Expert horeca content, bekijk hieronder take away tips, social media tips (Diego’s) en creatieve inspiratie (George)
Snelle Skills nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van de laatste trainingen, expert content én kans maken op teamprijzen? Meld je nu aan voor de Snelle Skills nieuwsbrief.
Bekijk meer
Bekijk meer
Bekijk meer
Bekijk meer