

Het optimale zomerterras
Tijdens deze training ga je leren hoe je het terras efficiënt kunt opzetten, en hoe je je gasten op een...
Meer bekijken



Horeca Trends
We nemen je mee in alles wat je kan verwachten in het jaar 2023 in de horeca.
Meer bekijken


(Online) menukaarten
Zo word jij een echte kenner op het gebied van (digitale) menukaarten!
Meer bekijken


Online zichtbaarheid
Maar liefst 75% van de gasten in NL geeft aan dat social media invloed heeft op hun restaurantkeuze.
Meer bekijken



Meal delivery
In deze module leer je meer over het starten of uitbreiden van maaltijdbezorging waarmee je je omzet kan verhogen.
Meer bekijken



Sociale Hygiëne
Wat doe je als een gast dronken, agressief of gewelddadig wordt? Dat leer je onder andere in de cursus Sociale...
Meer bekijken


Algemene kennis eten
Paniek! Wat staat er eigenlijk allemaal op de kaart?
Meer bekijken


Algemene kennis dranken
Wat is jouw go-to drankje?
Meer bekijken



Opslag en houdbaarheid
Na ontvangst van de ingrediënten en producten ligt de verantwoordelijkheid bij jou.
Meer bekijken



Temperatuur beheersing
Door het verhitten en afkoelen van eten kunnen bacteriën zich snel vermenigvuldigen.
Meer bekijken


Schoonmaken
Zou jij op een vieze bar willen leunen? Nee toch?
Meer bekijken


So fresh, so clean
Persoonlijke hygiëne is een must in de horeca.
Meer bekijken


HACCP
Als je geen idee hebt wat HACCP betekent, geen zorgen!
Meer bekijken
