Royal Bliss: 1 flesje, 3 serves
Wist je dat 15,2% van de gasten bereid is meer te betalen voor een perfect geserveerd drankje?
Meer bekijkenOmgaan met klachten
Is er een keer iets niet naar wens bij de gast? Zo los je dit op!
Meer bekijkenHet optimale zomerterras
Tijdens deze training ga je leren hoe je het terras efficiënt kunt opzetten, en hoe je je gasten op een...
Meer bekijkenUpsellen met tafelwater
Tafelwater is toch hetzelfde als al het andere water? Daar vergis je je in!
Meer bekijkenPERFECT SERVES
Deze module neemt je mee in de ‘why and how’ van de perfect serve. Ben jij klaar om een expert...
Meer bekijken(Online) menukaarten
Zo word jij een echte kenner op het gebied van (digitale) menukaarten!
Meer bekijkenMeal delivery
In deze module leer je meer over het starten of uitbreiden van maaltijdbezorging waarmee je je omzet kan verhogen.
Meer bekijkenOpslag en houdbaarheid
Na ontvangst van de ingrediënten en producten ligt de verantwoordelijkheid bij jou.
Meer bekijkenTemperatuur beheersing
Door het verhitten en afkoelen van eten kunnen bacteriën zich snel vermenigvuldigen.
Meer bekijkenSchoonmaken
Zou jij op een vieze bar willen leunen? Nee toch?
Meer bekijkenSo fresh, so clean
Persoonlijke hygiëne is een must in de horeca.
Meer bekijkenHACCP
Als je geen idee hebt wat HACCP betekent, geen zorgen!
Meer bekijkenWin-win
In deze training komen alle voordelen van upselling en cross selling aan bod. Spoiler alert: iedereen heeft er wat aan!
Meer bekijkenUpselling
In deze training leer je meer over de kunst van upselling!
Meer bekijkenCross selling
Na deze training ben je een pro op het gebied van cross selling!
Meer bekijkenUp- en cross-selling tips
Daar wil jij toch ook een master in worden?
Meer bekijkenNon-verbaal
Ook al zeg je niets, je doet het toch! Communicatie gaat non-stop door.
Meer bekijken