Om deze content te bekijken dien je de voorkeuren, statistieken, marketing cookies te accepteren.

Train nu gratis jouw horeca skills én win gave prijzen

Hier leer je, gratis en in korte trainingen, álles van de basics in gastvrijheid tot het maken van de lekkerste cocktails. Start nu!

Training van het kwartaal

Royal Bliss: 1 flesje, 3 serves

Volg alle kwartaal trainingen dit jaar en maak kans op een team uitje naar een pretpark!

Wist je dat 15,2% van de gasten bereid is meer te betalen voor een perfect geserveerd drankje? In deze training nemen wij jou mee in de wereld van Royal Bliss. Ontdek hoe je met 1 flesje, 3 serves kan maken: puur, mocktail of cocktail. Laat je inspireren door de tutorial video’s en maak kans op een te gekke trip naar Sevilla* door deze training te maken.

*Lees hier de actievoorwaarden.

Een greep uit onze trainingen

  • Alle
  • Algemeen
  • Duurzaamheid
  • Gastvrijheid
  • Productkennis
  • Up & cross selling
  • 🔴 Horeca

Royal Bliss: 1 flesje, 3 serves

Wist je dat 15,2% van de gasten bereid is meer te betalen voor een perfect geserveerd drankje?

Omgaan met klachten

Is er een keer iets niet naar wens bij de gast? Zo los je dit op!

Het afscheid

Na deze training ben jij de master in uitzwaaien.

Uitserveren

Er zijn verschillende technieken voor het uitserveren van gerechten en drankjes

De bestelling

Hoe zit het met jouw skills voor het opnemen van een bestelling?

Het ontvangst

Dat ene moment dat iemand bij jou de drempel overstapt is hét moment waarop jij mag shinen.

Het optimale zomerterras

Tijdens deze training ga je leren hoe je het terras efficiënt kunt opzetten, en hoe je je gasten op een professionele manier kunt bedienen.

Fuze Tea serves

Ontdek Fuze Tea en leer welke serves je ermee kan maken!

Gastvrijheid

Zijn jouw gastvrije skills al helemaal on point?

Horeca Trends

We nemen je mee in alles wat je kan verwachten in het jaar 2023 in de horeca.

Upsellen met tafelwater

Tafelwater is toch hetzelfde als al het andere water? Daar vergis je je in!

Geen suiker, geweldige smaak

Wist je dat 1 op de 4 gasten altijd suikervrij drinkt én dat de vraag naar smaak blijft groeien?

PERFECT SERVES

Deze module neemt je mee in de ‘why and how’ van de perfect serve. Ben jij klaar om een expert te worden op dit gebied?

(Online) menukaarten

Zo word jij een echte kenner op het gebied van (digitale) menukaarten!

Online zichtbaarheid

Maar liefst 75% van de gasten in NL geeft aan dat social media invloed heeft op hun restaurantkeuze.

Meal delivery

In deze module leer je meer over het starten of uitbreiden van maaltijdbezorging waarmee je je omzet kan verhogen.

Klimaat neutraal bedrijf

Hoe word je een klimaat neutraal bedrijf?

Sociale Hygiëne

Wat doe je als een gast dronken, agressief of gewelddadig wordt? Dat leer je onder andere in de cursus Sociale Hygiëne.

Heritage of soda en stills

Met deze module duiken wij in de wereld en rijke geschiedenis van Soda’s & Stills!

Allergenen

Wat zijn allergenen en waarom het zo belangrijk is om erop te letten!

Algemene kennis eten

Paniek! Wat staat er eigenlijk allemaal op de kaart?

Algemene kennis dranken

Wat is jouw go-to drankje?

Etiquette

Wat betekent de term ‘etiquette’ precies?

De horeca

Geen dag is hetzelfde in de horeca!

Opslag en houdbaarheid

Na ontvangst van de ingrediënten en producten ligt de verantwoordelijkheid bij jou.

Temperatuur beheersing

Door het verhitten en afkoelen van eten kunnen bacteriën zich snel vermenigvuldigen.

Schoonmaken

Zou jij op een vieze bar willen leunen? Nee toch?

So fresh, so clean

Persoonlijke hygiëne is een must in de horeca.

HACCP

Als je geen idee hebt wat HACCP betekent, geen zorgen!

De rekening

Je gast gaat jou en je collega’s betalen voor alle zorg.

Koffie thee & dessert

Tijd voor het after dinner moment!

Debrasseren

Tijd om je afruim skills uit de kast te toveren!

De kaart

Alleen de kaart afgeven is natuurlijk echt not done. Maar wat dan wel?

Dranken serveren

Heb jij de skills om dranken te serveren als een pro?

De reservering

Jij staat er klaar voor om de juiste informatie tot in de puntjes te noteren.

Win-win

In deze training komen alle voordelen van upselling en cross selling aan bod. Spoiler alert: iedereen heeft er wat aan!

Upselling

In deze training leer je meer over de kunst van upselling!

Cross selling

Na deze training ben je een pro op het gebied van cross selling!

Meer of minder alcohol

Van hero naar Zero!

Coca cola facts & figures

Hit play!

Up- en cross-selling tips

Daar wil jij toch ook een master in worden?

Bier tappen

Alles over bier tappen, schenken én uitserveren van bier. Leer hier de basics!

Leeg ook waardevol

Verpakkingen heb je voor verschillende doeleinden nodig. Maar hoe zorg je er voor dat dit klimaat bewust is?

This is forward

Wij willen werken aan een gezonde en groenere toekomst!

Do’s & don’ts

Als gasten happy zijn met de service, komen ze sneller terug.

Non-verbaal

Ook al zeg je niets, je doet het toch! Communicatie gaat non-stop door.

Een goed gesprek

Ben jij ook zo’n fan van LSD? Nee, niet de drug!

Communicatiemodel

In het uitwisselen van informatie spelen vijf zaken een grote rol.

Communicatie

Klachten kunnen voorkomen worden door goed te communiceren met je gasten. Door deze simpele tips & tricks voorkom jij misverstanden.

The Basics

Laat zien dat jij hét visitekaartje bent van de zaak waar je voor werkt!

Gasten

Hoe speel je in op verschillende type gasten?

Snelle Skills meets

Expert horeca content, bekijk hieronder take away tips, social media tips (Diego’s) en creatieve inspiratie (George)

Om deze content te bekijken dien je de voorkeuren, statistieken, marketing cookies te accepteren.
Om deze content te bekijken dien je de voorkeuren, statistieken, marketing cookies te accepteren.
Om deze content te bekijken dien je de voorkeuren, statistieken, marketing cookies te accepteren.
Om deze content te bekijken dien je de voorkeuren, statistieken, marketing cookies te accepteren.
Om deze content te bekijken dien je de voorkeuren, statistieken, marketing cookies te accepteren.
Om deze content te bekijken dien je de voorkeuren, statistieken, marketing cookies te accepteren.
Om deze content te bekijken dien je de voorkeuren, statistieken, marketing cookies te accepteren.
Om deze content te bekijken dien je de voorkeuren, statistieken, marketing cookies te accepteren.
Om deze content te bekijken dien je de voorkeuren, statistieken, marketing cookies te accepteren.

Snelle Skills nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trainingen, expert content én kans maken op teamprijzen? Meld je nu aan voor de Snelle Skills nieuwsbrief.